Promotie voor Bergentocht tegen Kanker

logo BTK Mobile  Beste allemaal,

 Een evenement zoals De Bergentocht kan niet zonder promotie.

Hiervoor hebben wij jouw hulp hard nodig !

Wij zoeken enthousiastelingen die ons willen helpen met de promotie van De Bergentocht tijdens de volgende evenementen:

  • Hersentumorcontactdag in Maarssen op zaterdag 21 maart.

 

  •      Koningsdag in Rhenen op maandag 27 april. Tijdens de grote Oranjemarkt willen we met veel mensen tegelijk flyeren en De Bergentocht promoten.

 

  •      Classico Boretti wieler toertocht in Veenendaal op zaterdag 2 mei. Een supergroot evenement waar we vrijwilligers kunnen gebruiken die willen flyeren.

 

Ook zoeken we mensen die huis aan huis willen flyeren in de gemeenten op de Utrechtse Heuvelrug (Amerongen, Leersum, Elst, Rhenen etc.).

Verder zijn wij op zoek naar vrijwilligers die posters op willen hangen bij winkels, openbare gebouwen en sportverenigingen in die gemeenten.

 

In jouw eigen gemeente of regio moet er uiteraard ook zoveel mogelijk aandacht komen voor De Bergentocht. Wij hebben flyers beschikbaar die je zelf kunt uitdelen tijdens lokale of regionale sportevenementen; mountainbike toertochten, hardloop wedstrijden, step toertochten, wandel en/of wieler evenementen. Laat het ons van te voren weten als je wilt flyeren, wij zorgen ervoor dat je de flyers thuis gestuurd krijgt.

 

Probeer een promotioneel Bergentocht bericht geplaatst te krijgen in jouw plaatselijke en regionale dag- en weekbladen. Het ophangen van posters bij drukbezochte winkels, sportverenigingen en openbare gebouwen werkt ook goed.

 

Promotie van De Bergentocht kan natuurlijk ook op de plaatselijke braderie/Oranjemarkt of tijdens een ander regionaal evenement. Hiervoor hebben we naast de flyers en posters,ook Bergentocht armbandjes en Bergentocht pennen beschikbaar. In overleg kun je ook een spandoek van De Bergentocht te leen krijgen. Deze kun je gebruiken voor het werven van deelnemers en donateurs.

 

Of organiseer zelf een leuke actie, zoals Remco Bakker en Ton Remijnse die op 14 maart een spinningmarathon houden. Het verkopen van zelfgemaakte dingen (zoals cupcakes of zelfgehaakte knuffels) is altijd een goede manier om donaties te werven. Jessica Bekker heeft op deze manier al ruim € 300,-- bij elkaar gehaakt !

Wat denk je van een sponsorloop op scholen. Of een feestavond in jouw plaatselijke (stam) café.

 

Met elkaar krijg je een groot resultaat en bereiken we veel meer mensen voor ons gezamenlijke doel … meer geld voor onderzoek en meer aandacht voor de bestrijding van hersenkanker.

Ook mensen met hersenkanker verdienen een toekomst!

 

Help jij mee???

 

Groetjes,

Marjan, Ruud, Jeannet, Jan en Pimbergentocht kaboem websiteDoe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !