Nieuwsbrief juli 2016

 
 
BergenTocht-RideForHope
BergenTochtCollageHeader
 
 

Samen bergen verzetten tegen kanker!

 
 
---
 

Cheque2016Beste Bergentocht deelnemers, 
 
De Bergentocht is al meer dan een week geleden geweest. Het wordt de hoogste tijd voor een update.

Wat hebben we een machtige dag met elkaar gehad. Ondanks dat de weergoden ons niet goed gezind waren, was de sfeer opperbest en iedereen heeft gesport naar eigen kunnen. De opbrengst op de cheque van 89.601 euro is inmiddels doorgegroeid naar 92.191 euro. Wat zijn wij trots op iedereen! 

Wat eenfoto 2 geweldige opbrengst hebben wij met elkaar weten te verzamelen. Bedankt aan al onze deelnemers, donateurs, sponsors, vrijwilligers, aan iedereen die op zijn manier heeft bijgedragen om tot dit geweldige bedrag te komen.

Prof. dr. T Würdinger, lid wetenschappelijk adviesraadlid van de Stichting STOPhersentumoren.nl, deelde mede dat van onze opbrengst weer vele academische ziekenhuizen profijt zullen hebben in het onderzoek naar hersentumoren. En inmiddels zijn er al twee kweekkasten toegekend aan het UMC Utrecht en VUmc CC Amsterdam, waardoor hun onderzoekscapaciteit verdubbelt. 

klaske3Wij genieten nog dagelijks na. Om jullie te helpen met nagenieten hebben wij tijdens de Bergentocht 4 fotografen aan het werk gehad. De meest prachtige foto's zijn hieruit voort gekomen. Klik hieronder op de link van hun werk en download gratis de foto's die jij het leukst vindt. Wat een geweldige foto's hebben ze met z'n vieren gemaakt. Dank jullie wel.

Hennie Blomsma:  klk HIER op de link naar Hennie haar foto's.

Marian Slagman: klik HIER op de link naar Marian haar foto's.

Michal de Vlugt: klik HIER op de link naar Michal zijn foto's.

Teuntje van Kempen: klik HIER op de link naar Teuntje haar foto's.

 

PietPaulusmaVerdere acties?

Wil je doorgaan met fondsenwerving voor hersentumoren onderzoek? Maak dan een eigen account aan op onze actie website www.STOPhet.nl.

Daar kun je iedere actie, individueel of met een team aanmelden.Je beschikt op www.STOPhet.nl  over de zelfde functionaliteiten als op de Bergentocht actiepagina.

Samen een vuist maken tegen hersentumoren.

Gewoon doen!

 

Heel veel plezier met de foto's. Jullie actiepagina's laten we nog zeker tot 1 september open, dus al die tijd is het ook nog mogelijk donaties via de Bergentocht site te laten lopen.

Dank jullie allemaal voor jullie inzet, enthousiasme, jullie nooit opgeven spirit, en vooral positievisme.  


De organisatie, 
Annelies, Ed, Enny, Chris, Susanne, Ruud

 
EenActieVoorSTOPhersentumorenNieuwsbrief

Meer info?

Mocht je nog meer informatie willen, dan horen wij dat graag.

Vragen button

 
---
 
 

"Ieder met zijn eigen gedachten. Ieder met zijn eigen reden. Samen voor het zelfde doel."

 
 
 
 
www.BergenTocht.nlDoe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !