Nieuwsbrief februari 2016

 
BergenTocht-RideForHope
BergenTochtCollageHeader
 
 

Samen bergen verzetten tegen kanker!

 
 
 
 

Beste Bergentocht - RideForHope supporter,

Ook dit jaar gaan onze vrijwilligers weer voor een mooie Bergentocht en RideForHope met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor hersenkanker onderzoek. Dit jaar wordt het een speciale editie met veel extra's waarover we in deze nieuwsbrief alvast het één en ander zullen vertellen.

Met sportieve groet,

Het Bergentocht vrijwilligers team.

 
 
---
 
Luchtfoto Slot Zeist start BergenTocht Tegen Kanker

Locatie Utrechtse heuvelrug

Zoals al eerder is gecommuniceerd naar aanleiding van de vele reacties op onze eerste nieuwsbrief besloten ook dit jaar weer onze Bergentocht op de Utrechtse Heuvelrug te houden. Een prachtige goed bereikbare centraal in Nederland liggende omgeving.

Het wordt een hele speciale editie. Vanaf niets minder dan het prachtige Slot Zeist zullen alle deelnemers te voet, per step of fiets vertrekken en finishen.

Slot Zeist ligt midden in de stad Zeist en is daarom ook erg leuk voor mensen die moeten wachten of ook willen winkelen of stappen.
 
 
BergenTocht Dag der Kunsten Zeist

BergenTocht ontmoet kunst

Wat deze start en finish locatie nog bijzonderder maakt is dat er op 26 juni 2016, ook het festival Dag der kunsten wordt gehouden.

Al bijna 20 jaar is festival Dag der kunsten het podium dat mensen vermaakt met live muziek, theatervoorstellingen, beeldende kunst, kindervoorstellingen en workshops.

Razend enthousiast zijn zowel wij als de organisatie van het festival met deze samenkomst en samenwerking.
 
 
Juichend BergenTocht STOPhersentumoren

Wie doet er mee?

Geld voor hersentumoronderzoek is nog steeds erg hard nodig. Help jij mee de overlevingspercentage van de meest voorkomende kwaadaardige hersentumor van de 0,3% af te krijgen?

Schrijf je dan vandaag nog in!

Doe ook mee button

 
 
Meedoen Bergentocht zeg het voort.

Zeg het voort!

De eerste tientallen deelnemers hebben zich inmiddels ingeschreven en zijn druk bezig sponsoren te zoeken om zoveel mogelijk geld op te halen. De thermometer op de site geeft een tussenstand aan van bijna 1700 euro.

Om die thermometer naar ons uiteindelijke doel te krijgen van 150.000,- zijn er nog veel deelnemers en sponsoren nodig. Vertel jij je collega, buurvrouw, meester van school of een vriend of vriendin over dit fantastisch leuke evenement? Zo kunnen we samen verschil maken. Het is mogelijk!
 
 
vrijwilligers bergentocht

Vrijwilligers

Ook dit jaar draait de Bergentocht weer volledig op vrijwilligers. Hierdoor gaat 100% van de donaties naar wetenschappelijk onderzoek naar genezing van hersentumoren. Wil jij ons als vrijwilliger helpen met de voorbereiding en/of tijdens de dag?


word vrijwilliger button

 
 
Tom Wurdinger

Laboratorium rondleiding.

Wil je wel eens zien waar al dat geld dat wij ophalen naartoe gaat?

Prof. Dr. T. Wurdinger, die onder andere met subsidies van STOPhersentumoren.nl al menig baanbrekend internationaal kanker onderzoek op zijn naam heeft en daarmee vaak in de landelijke media verschijnt, geeft aan de eerste 14 Bergentocht deelnemers die de 1000 euro donatie grens passeren een gratis rondleiding.

Leuk om zelf naar toe te gaan of te geven aan iemand die je kent.

 
 
EenActieVoorSTOPhersentumorenNieuwsbrief

Meer info?

Mocht je nog meer informatie willen, dan horen wij dat graag.

Vragen button

 
---
 
 

"Ieder met zijn eigen gedachten. Ieder met zijn eigen reden. Samen voor het zelfde doel."

 
 
 
 
www.BergenTocht.nl

 Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !