Nieuwsbrief mei 2016

 
BergenTocht-RideForHope
BergenTochtCollageHeader
 
 

Samen bergen verzetten tegen kanker!

 
 
---
 
Luchtfoto Slot Zeist start BergenTocht Tegen Kanker Hallo Bergentocht deelnemers!  
 
Het wordt de hoogste tijd dat wij weer wat van ons laten horen, alhoewel velen van ons op facebook ook al een en het ander lezen www.facebook.com/bergentocht.  (Wordt ook lid, zodat je op de hoogte blijft)
 
Het gaat goed met de inschrijvingen. We zitten al op 143  deelnemers, maar er kunnen altijd nog meer bij. Nodig daarom ook vrienden, familie, collega's uit om mee te bewegen met de Bergentocht tegen kanker. 
Denken jullie er aan om je profiel foto up te loaden, dat ziet er zo veel gezelliger uit dan ons logo als foto. 
 
De tussenstand teller blijft in opwaartse beweging gaan, daar zijn we reuze blij mee. We zijn de € 29.000,- al gepasseerd. Super! Maar we willen 1 onderzoek financieren, en dat lukt nog niet, daar hebben we minimaal € 100.000 euro voor nodig. Dus iedereen nog even een tandwiel hoger schakelen!   

Nog niet iedereen heeft de benodigde 100 euro op zijn actiepagina, maar er zijn al 11 deelnemers die de 500 euro voorbij zijn en al 4 deelnemers die de 1000 euro grens zijn doorgebroken. Geweldig. Blijf enthousiast doorgaan met sponsors zoeken, iedere euro is er eentje. En dus een stap vooruit. 
 
 
 
BergenTocht Dag der Kunsten Zeist

LOCATIE

Zondag 26 juni verwachten wij jullie bij voetbalvereniging FZO, adres Zinzendorflaan, 3703 CE Zeist

Er is niet veel parkeerruimte, dus kom met zoveel mogelijk mensen in 1 auto. Wij zijn bezig of we elders in de buurt ook mogen parkeren. Daar volgt nog meer informatie over.
 
 
 
Juichend BergenTocht STOPhersentumoren

SHIRTS

Heb je je Bergentocht shirt van vorig jaar nog? Trek het graag aan op de 26e, want dat scheelt ons geld, wat weer naar donaties kan gaan,  en vooral tijd bij de registratie. 

INSCHRIJVEN

Moet je je nog opgeven? Schrijf je dan vandaag nog in! Inschrijven kan tot en met 15 juni. 

Doe ook mee button

 
 
Meedoen Bergentocht zeg het voort.

REGISTRATIE

We gaan open om 8:00 uur, de eerste deelnemers van de 150 km starten om 9:00 uur. 

Hierna starten alle andere routes tot 12 uur. Het start schema komt in de volgende nieuws brief.

Dit jaar hebben we 3 registratie tafels:  Wandelen / Hardlopen,  Steppen / Mountainbiken en Fietsers / Wielrenners.   Kom je met de handbike of de scooter, dan val je onder de eerste registratie tafel.
 
 
vrijwilligers bergentocht

ROUTES

Wij hebben dit jaar geen enkele route uitgepijld.
De meeste routes zullen via knooppunten worden afgelegd. Routeboekjes krijg je bij de registratietafel.

Van de 100 en 150 km routes zijn er naast de knooppuntenroutes gps files beschikbaar, deze komen binnen 4 weken op de site en in de volgende nieuwsbrief. 
 

WAT IS EEN KNOOPPUNT

In Nederland ligt een heel netwerk van fietsknooppunten. Zie bijgaande foto van een bordje. Een route volgen volgens deze knooppunten is heel eenvoudig: Je volgt de route door de bordjes te volgen van het ene genummerde knooppunt naar het andere genummerde knooppunt. Op elk knooppunt staat een informatiepaneel met een overzichtskaart.

 
 
vrijwilligers bergentocht

NOG MEER INFO OVER DE ROUTES

Omdat de knooppunten routes niet beginnen bij onze start locatie zullen van de start naar het eerste knooppunt er andere route wijzers gebruikt worden zie afbeelding.

Bij de langere fiets routes hebben we een aantal oversteeks die ook met deze pijlen zullen worden aangegeven.
 
 
 
vrijwilligers bergentocht

VERZORGING

Zorg er voor dat je voldoende eten en drinken meeneemt voor jezelf. Onderweg kom je ook voldoende gelegenheden tegen. Zeker in Zeist voor de kortere routes, maar tijdens de langere routes hebben we voor pauze momenten gezorgd bij een restaurant. Zorg je ook voor extra bandjes als je lek fietst, en een pompje?

Na afloop van de Bergentocht hebben we een medaille voor iedereen op het naast gelegen terrein rond Slot Zeist.. Daar is het festival Dag der kunsten. Om 17:00 uur is de cheque uitreiking daar op het podium achter het Slot Zeist. 
 
 
 
vrijwilligers bergentocht

Vrijwilligers

Ook dit jaar draait de Bergentocht weer volledig op vrijwilligers. Hierdoor gaat 100% van de donaties naar wetenschappelijk onderzoek naar genezing van hersentumoren. Wil jij ons als vrijwilliger helpen met de voorbereiding en/of tijdens
de dag?
word vrijwilliger button


Dit was het nieuws van deze keer. Heel veel plezier met jullie sponsorwerving en training, Op naar de 100.000 euro. We kunnen het samen!
 
Tot de volgende nieuwsbrief, 
De organisatie, 
Annelies, Ed, Enny, Chris, Susanne, Ruud

 
 
EenActieVoorSTOPhersentumorenNieuwsbrief

Meer info?

Mocht je nog meer informatie willen, dan horen wij dat graag.

Vragen button

 
---
 
 

"Ieder met zijn eigen gedachten. Ieder met zijn eigen reden. Samen voor het zelfde doel."

 
 
 
 
www.BergenTocht.nl
 
 
 
 
 

 Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !