Laboratorium rondleiding

Aan de eerste 14 deelnemers die bij de Bergentocht € 1.000,- op hun tussenstandteller hebben staan geeft prof. dr. T. Wurdinger, moleculair bioloog van het VUmc Cancer Center Amsterdam, een exclusieve rondleiding in zijn laboratorium te geven.

TomLabProf. dr. T. Wurdinger is vorig jaar bekend geworden om zijn baanbrekend onderzoek om in het bloed markers te vinden welke kanker aan kunnen tonen. Ook voor hersentumoronderzoek is prof. dr. T. Wurdinger uitmuntend bezig. Ieder jaar sleept hij met diverse onderzoeken subsidies in de wacht.Prof. dr. T. Wurdinger is van mening dat financiering van onderzoek en de vooruitgang van onderzoek onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn. Dat is ook de reden dat hij al verschillende keren met Stichting STOPhersentumoren.nl meeheeft gesport en zelf donaties heeft verzameld in zijn eigen netwerk, collega en vrienden.

Daarom de oproep van prof. dr. T. Wurdinger:  Moedig iedereen aan om een donatie op je actieprofiel te geven, vertel hoe hoog de noodzaak is onder de hersentumorpatiënten om de overlevingskans van de meest voorkomende kwaadaardige hersentumor van 0,3% te verhogen.

--> Wie zijn de eerste 14 deelnemers die de tussenstand van hun teller op € 1.000,- zetten?
Enthousiaste groet, 

Tom Wurdinger.Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !