Jeannette van Nieuwkoop
OFFLINE
€ 1900,-
1798
Team totaal: € 11.400,-

Mijn actie


Ik doe mee omdat:
Mijn man Kees op 7 november 2018 op 56 jarige leeftijd is overleden aan deze sluipmoordenaar! Ik wil voor hem deze berg beklimmen om anderen kans op genezing te geven.


Team De Bergtoppers zet zich in met de verkoop van sleutelhangers poppetjes, € 2.- p.st. en macrame veren, € 5.- p.st. (ex Verz.kosten) die u kunt betsellen via onze facebookpagina  www.facebook.com/knuffel-buddywaddinxveen of door een mailtje te sturen naar

Ook kunt u bij ons lekkere, dagverse stroopwafels bestellen die wij, tegen verzendkosten, naar u kunnen versturen. Vanaf € 2.50 per pakje heeft u een heerlijk ambachtelijk pakje stroopwafels. Ook hiervoor kunt u een mailtje sturen naar  

Steun ons team en help ons naar de TOP op 31 mei 

 

 

Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van 3BergenTocht.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Mijn info

Jeannette
van Nieuwkoop
31 mei 2019
De Bergtoppers
De Bergtoppers

Blog

Jun 25, 2019

29 mei vertrok ik vanuit Amsterdam met het vliegtuig naar Toulouse met 3 van de 8 mede Bergtoppers en supporters. 3 Bergtoppers waren een dag eerder al per auto vertrokken en onze laatste Bergtopper had zich al eerder terug getrokken wegens haar zwangerschap wat de nodige zorg met zich mee bracht en helaas is haar dochtertje (ons eerste kleinkind) 27 mei na 23 wk en 6 dg zwangerschap stil geboren. Opgeven en thuis blijven was voor ons gezin geen optie en zo vertrok ik met een ander gevoel dan ik had gehoopt naar Frankrijk. Vanuit Toulouse was het nog een twee uur rijden tot Luz-Saint-Sauveur en daar wachte de andere drie Bergtoppers ons al op in ons appartement Domaine Du Val De Roland.


Donderdag, op Hemelvaartsdag hebben we met de auto de weg naar de top van de Col du Tourmalet verkent en onze eerste gedachte was dit is te doen, er waren voor ons gevoel ook wat vlakke stukken waar we dus wat energie op konden doen voor de verdere klim, nou dat viel de andere dag toch wel ff tegen!! Op de top aangekomen hebben we even van het uitzicht genoten en mooie foto’s gemaakt van ons team. Onze Bergtopper Annemiek was deze dag jarig dus heeft ze heerlijke pannenkoeken voor ons gebakken toen we weer terug in ons appartement waren. 


Vrijdagmorgen om 7.45 uur verzamelden we ons beneden bij de camping Le Bastan om te beginnen met een lekker croissantje en wat drinken. Voor vertrek werd er nog een mooie groepsfoto gemaakt waarna Klaske het startsein gaf om 8.00 uur voor het vertrek van  de fietsers en de lopers aan de  18 km tocht omhoog naar de top.


Met frisse moed vertrokken ook De Bergtoppers, nadat we nog een mooie oproep hadden gedaan op Facebook om ons team totaal naar de €11.000,- te krijgen. Het weer was goed om te lopen en om 9.45 uur waren we bij het eerste en enigste plaatsje op de route, Barèges waar we even 15 minuten hebben gerust. Om 10.00 uur zou onze Fleur door haar ouders begraven worden dus voor mijzelf ben ik vanaf 10 uur een half lang met mijn gedachten bij hun geweest, zodat ook deze tocht ook aan haar opgedragen zou worden. 


De vlakke stukken van de vorige dag waren nergens meer te bekennen maar ik liep van km bord naar km bord, deze borden stonden langs de weg en telde af zodat we wisten hoeveel km de top nog van ons was verwijderd. Omdat mijn snelheid niet optimaal was heeft één van onze Bergtoppers haar eigen tempo aangehouden waardoor er wat meer km tussen ons in kwam te zitten. Mijn stapjes waren klein, waardoor ik niet buiten adem raakte waar ik zo bang voor was en om wat te eten en te drinken moest ik even stoppen waardoor ik best wel een blokje aan de benen van de jongere Bergtoppers werd, maar de andere drie wilde mij niet alleen laten en hebben mij mee omhoog gesupport.  Soms keek ik even op mijn mobiel en daar zag ik dat er mooie donaties binnen kwamen n.a.v. onze oproep en dat gaf me zoveel kracht om door te gaan, opgeven was echt geen optie, al heb ik wel momenten gehad dat als er een auto langs zou komen dat ik zo in zou stappen maar ben ook blij dat ik dit niet heb gedaan, ook niet toen onze twee mannelijke supporters kwamen om ons tussen de middag te voorzien van verse croissants wat goed smaakte en waardoor we weer energie kregen om de laatste 5 km te volbrengen. De temparatuur ging ook omhoog waardoor de beklimming ook zwaarder werd, als verkoeling met je handen in de sneeuw, die er nog lag of in een heerlijk koel straaltje water van een klein beekje wat we onderweg tegen kwamen was verfrissend, ook konden we met dit water ons flesje vullen. De laatste 4 km was echt afzien, de warmte, kippenvel, moeheid, emoties, alles heb ik gevoeld en bij elk km bord was ik blij dat ik weer een stukje dichter bij de top kwam. 


En dan ben je bij de 1 km bord, nog een klein stukje dan ben je er zei ik tegen mijzelf. Degene die al boven waren konden ons zien en juigden met geklap ons toe. Maar dan net om de bocht zie je het laatste stukje van 200 mtr en ook het stijlste 12% stukje op de route maar aan het begin hiervan een muurtje, mijn reactie, hier ga ik eerst zitten om bij te komen voordat ik de laatste stukje omhoog loopt! Dit heb ik gedaan en terwijl ik op dit muurtje zat miste ik Kees heel erg en daar zag ik een mooi klein steentje wat schitterde in de zon, deze heb ik meegenomen als aandenken aan deze top prestatie. Onze mannelijke supporters en onze Bergtopper die al was gefinisht kwamen vanaf te top ons tegemoet lopen en gezamenlijk zijn we de laatste 200 mtr aangegaan en daar stond Klaske ons op te wachten met een hele mooie, welverdiende medaille. Toen kwamen de emoties los van deze zware, lange maar mooie tocht. En wat ben ik trots op mijzelf dat ik dit toch heb mogen volbrengen. En ja dan mis je Kees want wat had ik dit graag met hem willen delen maar als hij hier nog was geweest dan had ik dit echt nooit gedaan.


Kees ik hoop dat je van boven mij heb gezien en trots op mij bent dat ik dit toch heb volbracht, je vrouw die niet van wandelen en fietsen houd maar deze uitdaging is aangegaan met jou en Fleur in mijn gedachten om anderen die de diagnose hersentumor krijgen hoop te geven op een betere behandeling en een toekomst! 


Ons team De Bergtoppers heeft uiteindelijk een totaal bedrag opgehaald van € 11.400,- wat we met elkaar nooit hadden verwacht en super trots op zijn. Iedereen die hier een bijdrage aan heeft geleverd in welke vorm dan ook Super Bedankt namens ons team De Bergtoppers.


Dit was mijn laatste blog en ik hoop dat jullie op deze manier mee hebben kunnen leven in de afgelopen maanden op weg naar de top van de Col du Tourmalet. Ik heb een hele mooie ervaring erbij en wil jullie bedanken voor het meeleven en de support die ik van vele heb gekregen. 


Jeannette

Mei 20, 2019

19 mei hebben wij als team De Bergtoppers onze laatste evenement gehouden, de zumba marathon. Wat een gezellige middag is dit geweest wat een mooi bedrag van € 400,- heeft opgeleverd waardoor wij de € 10.000,-  hebben gehaald! Wie had dit ooit gedacht? Ik zeker niet, maar mede door onze lieve donateurs en deelneemers aan onze acties hebben wij dit super mooi bedrag mogen bereiken. De laatste acties, een flessendonatie bij AH Moordrecht en een stroopwafelactie worden deze week afgerond en dan vertrekken we volgende week naar Frankrijk per auto en per vliegtuig. Heb wat kleine oefenrondjes in de benen, voor en na mijn operatie in maart, en heb groen licht om te lopen dus we gaan deze uitdaging zeker aan!


Dan de bergkriebels, ja die zijn er zeker bij mij, zal ik het wel redden? Toen ik mezelf als deelneemster aanmelden was de datum nog een eind weg en dacht ik dat komt wel goed. Nu de datum steeds dichter bij komt blijft het toch wel een dingetje dat omhoog lopen, kriebels in mijn buik! Medische gezien geen probleem maar als ik de trap neemt of fietst raak ik buiten adem, dus ja ik gebruik mijn ademhaling niet goed en moet ik goed hierbij nadenken als ik deze uitdaging aangaat. Ja dan kan ik natuurlijk zeggen ik ga niet maar dit doe ik niet. Opgeven is geen optie want leven met een hersentumor is leven als een topsporter. Altijd bezig met hun wedstrijd tegen deze vreselijke ziekte die ze uiteindelijk toch gaan verliezen. Voor ons is 19.5 km naar de top van de Col du Toumalet lopen niets vergeleken met hun strijd tegen hun hersentumor en daarom ga ik de berg op en doe ik mijn uiterste best om de top te halen met mijn fantastische team die zich de afgelopen maanden hebben ingezet voor onze acties. Samen staan we sterk en steunen elkaar tot aan de top met als doel een mooie ervaring for life! 


De strijd voor onderzoek gaat na deze dag gewoon door en blijf ik actief met het team van knuffel-buddy Waddinxveen. 


Iedereen bedankt voor alle steun die wij de afgelopen maanden hebben gekregen. Mijn ervaring zal ik na 31 mei ook met jullie delen.


Liever groet Jeannette

Ja dan ben je opeens ingeschreven bij 3bergentocht en moet je je best doen om €1500,- pp binnen te halen en omdat ons team al vrij snel op de 6 personen kwam wil dat zeggen €9.000 voor ons team!! Pfff dat lukt ons nooit was ons eerste gedachten, maar we gaan ons best doen.


Zo zijn we met elkaar een avond bij elkaar gekomen om onze accommodatie te bespreken en te brainstormen wat we kunnen doen om geld binnen te halen. Annemiek wilde graag taarten en cupcakes bakken en verkopen en gezamenlijk vonden we een high tea wel leuk, ook een sportieve avond, flessendonatie, verloting kwam ter sprake. Dus onze drive was er en dan nog wel alles uitvoeren!


De taarten van Annemiek liep als een trein wat ze zelf niet had verwacht. 50 appeltaarten in een weekend was een hele klus samen met haar moeder die haar bijstand en zo had zij al snel de €1500,- bij elkaar gespaard met haar donaties.


Flessen donatie had ik vorig jaar al aangevraagd bij onze plaatselijke Albert Heijn en deze was de hele maand februari voor ons en leverde €386,65 op. Ook bij Albert Heijn in Moordrecht zijn de donatie emballage bonnen voor ons vanaf 7 mei dus dat blijft nog even spannend. Verder staat er bij mij voor ons huis een grote groene container, beschikbaar gesteld door de cyclus, waar iedereen zijn lege statiegeld flessen kan doneren aan ons team, en dit kan nog steeds dus doneer ze aan ons.


Dan de high tea, liefst met zo min mogelijk onkosten zodat alles ten goede komt voor ons team. Voor de locatie konden we gebruik maken van mijn zwager die een eigen bedrijf heeft met een mooie loods. Dan de uitnodigingen via social media en waren blij als er een aanmelding binnen kwam, we hadden al snel 8 mensen, maar ja we wilden naar de 50-60 man. Gelukkig namate de datum dichterbij kwam melde zich steeds meer mensen aan en kwamen we op de 50. Servies regelen, hapjes bedenken, en winkels aanschrijven voor donaties en wat een liefdevolle mensen zijn er die ons hebben geholpen met serviesgoed, tafels, stoelen, partytent, baksels en prijzen, want ook dat wilde we bij de high tea doen, een verloting en de prijzen werden door vele (zelfstandige) ondernemers gedoneerd zodat we vele mooie prijzen konden verloten. Ook doneerde twee Albert Heijn winkels, Moordrecht en bloemendaal, en de Jumbo uit Waddinxveen al onze boodschappen zodat we geen kosten hadden. De lootjes verkoop liep super en deze dag was zeer geslaagd en leverde ons team een bedrag op van €3252,50 


En dan heb ikzelf overal spaarbussen neer gezet zodat ook daar wat geld in kwam en Kees zijn moeder is een super collectant geworden voor ons team want haar bus was toch wel het beste gevuld met €154,- 


Ook stond ikzelf in het hart v Holland en Marion in het gouwe koerier en vlak voor de high tea was er een interview met Marion en Chantal voor het AD groene hart, wat super gaaf was dit om zo aandacht te vragen voor STOPhersentumoren.


Als knuffel-Buddy Waddinxveen verkopen wij naast de knuffel ook leuke sleutelhangers via ons Facebookpagina en op evenementen, ook hiervan hebben we leuke bedragen op onze rekening mogen bijschrijven. Zo ook nog met Koningsdag waar we een kraam hebben gewonnen van brownies&downies Gouda en hebben we incl de donaties een bedrag van €190,- bij mogen schrijven


Daarnaast hebben we ook heel mooie, kleine, grote en ontroerende donaties mogen ontvangen van heel veel lieve mensen die ons steunen met dit doel, elke € is zeer welkom voor meer onderzoek naar hersentumoren!


En nu zijn we bezig met het organiseren van een zumba marathon op 19 mei. Van 12.30 tot 15.30 kan er voor €5,- p.u. 1,2 of zelfs 3 uur gedanst worden op muziek o.l.v. ervaren instructeurs i.s.m zumba fun Waddinxveen. Wie hieraan wilt deelnemen kan zich aanmelden bij debergtoppers2019 gmail.com en hiervoor hoef je geen dans ervaring te hebben maar gaat het om plezier en een hele gezellige middag! 


En zo hebben wij met al deze actieviteiten en donaties  al een mooi bedrag binnen kunnen halen van €9.351,- en daarmee hebben we ons zelf overtroffen. En we gaan door omdat we zo dicht bij de €10.000,- zitten. Met dit geld kunnen wij een bijdrage leveren aan een onderzoek zodat degene die de diagnose hersentumor krijgt dit geen doodvonnis meer hoeft te zijn wat nu nog steeds het geval is.


Like ons op Facebook > De- Bergtoppers  en op knuffel-buddy Waddinxveen 

Apr 5, 2019

pff wandelen, als ik er al aan denk wordt ik al moe! Sinds dat Kees de diagnose hersentumor kreeg hebben we aardig wat stedentripjes gedaan. Samen met Chantal is hij twee x met Ajax op stap geweest, ja we zaten  regelmatig in de arena en samen met Chantal naar Florence en Praag met Ajax was een hele belevenis, later is hij met Michel naar Madrid geweest om een Ajax wedstrijd bij te wonen. Maar ook stedentripjes waren er naar Pisa, Rome, Londen, Barsalona, Pompei, Boedapest, Praag, Berlijn, Wenen, Normandië,Krakau, en ..... samen met mij of met zijn 3  broers, alleen met een of twee van onze kids of met z’n drietjes en dat zijn hele dierbare herinneringen geworden. En het lopen was wel een dingetje want om de stad te zien wilde Kees wel veel lopen zo kwam je onverwachts mooie dingen tegen, soms pakte we de metro en liepen lopend terug. We hebben wat kilometers gemaakt maar ondanks dat ik hier niet van hield  ging het me goed af, op de heuvels in Boedapest na toen zat ik er echt doorheen en was ik blij dat we weer beneden waren, en nu wil ik de Col du Tourmalet op!!


Maar we hebben op deze manier heel veel gezien en genoten, ons laatste stedentripje samen was in 2015 naar een concert van Guus in the Royal Albert Hall Londen. Berlijn stond ook op de planning maar helaas moesten we die annuleren in 2017 omdat Kees ging revalideren vanwege het slechter lopen en in een rolstoel wilde hij (nog) niet. We stelde het uit maar helaas is dit er niet meer van gekomen.


In 2015 heb ik wel voor eerst mijn wandelschoenen aangetrokken om 25 km te lopen met de Erasmus MC Tour de Rotterdam, een mooie tocht door de stad Rotterdam en ik heb hem uitgelopen maar 25 km is toch wel mijn max zei ik! Een jaar later liet ik me toch weer overhalen om de Dam tot Dam loop mee te lopen, samen met Kees en Michel, ik dacht dat ze voor de 25 km gingen maar ik kwam erachter dat ze voor de 42km zijn gegaan maar ach 25 km kon ik dus die extra 17 moest ook wel lukken. Nou dat viel knap tegen de laatste 10 km was het afzien en de andere dag kon ik niet meer op of neer van de spierpijn. Maar hier heb ik zoveel respect gekregen voor man lief en kids dat ze 4 dagen de 4Daagse in Nijmegen mee liepen eerst de 50 en later de 40 km! Ik doe het ze echt niet na, 1 dag was meer dan genoeg maar ik heb het volbracht en dat gaf me wel een power! 


Daarna bleef het bij rondjes met onze hond Lars, hooguit een paar km soms langer toen we meededen met de funrunner app, daarmee steunden we een goed doel en dan was het een sport om met wandelen geld te scoren voor het goede doel. 


Ik heb dus een flinke stok achter de deur nodig om mijn wandelschoenen aan te trekken en er op uit te gaan. Ik las al eens op 3bergentocht dat ze een leuke uitdaging hadden maar deze viel samen met de Nijmeegse. Ook Kees wilde deze uitdaging niet aan gaan vanwege het donatiegeld wat we mee moeten nemen en zag dat niet zitten, Hij heeft een maal de Alpe d’huez Samen met Esther gelopen met een kleine groep uit het Westland voor en met de stichting TFL en dat was zijn wens geweest die is uitgekomen.


Ja en dan overlijd Kees op 7 november 2018 en zegt mijn schoonzus of we wat met de Alpe d’huez kunnen doen, maar dat wilde ik niet want dan doe ik het voor stop hersentumoren zei ik meteen en dan komt het bericht weer voorbij dat Klaske meer deelnemers zoekt voor 31 mei, maar ja dat bedrag, daar zie ik ook tegen op maar met goed overleg toch mijzelf aangemeld gevolgd door dochter Chantal en vriendin Marion, vriend Daniël volgde en Esther voegde zich erbij. Ook nichtje Annemiek wilde wat doen en kwam ons team versterken en ja dat is  dan wel € 9.000,- wat we moeten ophalen en ja hoe gaan we dat doen? 


Dat vertel ik een volgenee keer

Mar 10, 2019

Hoe kwamen wij in aanraking met de stichting? Ik heb me suf lopen denken maar ik weet het niet, wel weet ik dat Klaske ons heeft toegevoegd op Facebook in de lotgenotengroep. En ik denk dat dit is gebeurd rond de tijd dat wij ons hebben ingeschreven voor een evenement van Gezellig aktief. Op 22 mrt 2014 organiseerde Petra een wandeltocht van 10 km vanuit Een in Drenthe en wilde we wel hieraan deelnemen, zelfs ik wilde wel meelopen ?! We boekten een weekendje CenterParcs in de buurt en liepen met een groep van 7 personen mee. Een gezellige dag met na 5 km een kleine stop waar we drinken kregen en aan t einde een heerlijke kop soep en als afsluiting was er een verloting. Een mooie donatie van deze dag ging naar stichting stophersentumoren! 


29 juni 2014 liep Kees en kids ook mee met de Bergentocht tegen kanker vanuit Amerongen, zelf moedigde ik ze aan want 25 km lopen is niet mijn favoriete sport ? Op deze dag waren de eerste knuffel-buddy’s in Nederland aangekomen en kocht ik voor alle kids een knuffel!


Deze knuffel was zo schattig dat ik me opgaf om een buddyhuis te zijn. Hiermee was mijn vrijwilligerswerk voor de stichting begonnen. Maar ja de Buddy’s vlogen niet vanzelf de deur uit dus op 1.1.’15 heb ik een Facebook pagina www.facebook.com/knuffel-buddywaddinxveen aangemaakt waarmee ik de Buddy’s ging promoten. Verhalen van Buddy kwamen hierop te staan en dochter Esther hielp mee met foto’s maken van Buddy. Ook gingen we op evenementen staan en zorgen we dat we de stichting onder de aandacht kwam. In deze 4 jaar heb ik inmiddels 17  dozen met Buddy’s mogen verkopen en doneren, want ook dat deden we met de knuffel-buddy. We merkten dat mensen ze niet voor zichzelf wilde kopen maar doneren aan een ziek kind in het ziekenhuis was wel een mooi gebaar en zo heb ik in diverse ziekenhuizen kinderen mogen verblijden met een Kuffel-Buddy!  Naast Esther is ook Marion bij ons team gekomen om te helpen met onze evenementen. In december 2017 zijn we begonnen met sleutelhangers poppetjes te verkopen en deze liepen zo goed dat we deze vast in ons assortiment hebben. afgelopen jaar zijn hier macrame veren bij gekomen en onze opbrengst storten we op stophet.nl/Jeannette-van-Nieuwkoop 

Activiteit

Zumba Marathon
Dt evenement is afgelopen.
Zondag, Mei 19 201912:30 PM - Zaterdag, Januari 19 20193:30 PM
19 mei 2019 houden we een zumba marathon in Waddinxveen van 12.30 - 15.30 u voor € 5.- per uur kunt u 1, 2 of 3 uur mee doen aan een zumba les obv een Zumba instructeur!
Meld je aan via mail
zie ook onze Facebook pagina De Bergtoppers
De prijzen van de lotnrs 50 , 69 , 733, 742 zijn nog niet opgehaald!
Reageer voor 16 april via
Na deze datum verloten wi
De winnende lotnrs 703, 711, 742, 35, 69, 77, 271, 733, 719, 721, 272, 50, 729, 38, 161 en 566
gewonnen mail dan naar
Win mooie prijzen met onze verloting op 16 maart
Kijk op www.facebook.nl/De-Bergtoppers-226505334901788/
Koop loten van € 2.50 p.st. en/of € 5.- p.st. voor de hoofdprijzen ??
Lootjes voor onze verloting op 16 maart zijn te koop via voor € 2.50 p.st. en € 5.- p.st. Uitslag maken we hier bekend.
High tea
Dt evenement is afgelopen.
Zaterdag, Maart 16 20192:00 PM - 5:00 PM
Jeannette van Nieuwkoop met Esther, Chantal, en 3 more
verloting voor strijd tegen hersentumor

koop loten voor mooi prijzen die beschikbaar worden gesteld door bedrijven. Loten kosten € 2.50 p.st. en € 5.- p.st. voor de hoofdprijzen, waaronder een behandeling van 90 min t.w.v. € 60.- zie
https://www.facebook.com/De-Bergtoppers-226505334901788/
Trekking is op 16 maart en deze wordt hier ook bekend gemaakt.
Zaterdag16 maart om 14 uur organiseren wij een high tea op een locatie in Moordrecht. € 15.- p.p.
Aanmelden en info via
Jeannette van Nieuwkoop updated their canvas photo
Jeannette van Nieuwkoop updated their profile picture
Jeannette van Nieuwkoop

Donaties

Datum Naamsvermelding

Mijn team

Team: De Bergtoppers

De Bergtoppers
Klik hier voor onze teampagina.

Teamlid
Opgehaal aan donaties
31 mei 2019

Mijn man Kees op 7 november 2018 op 56 jarige leeftijd is overleden aan deze sluipmoordenaar! Ik wil voor hem deze berg beklimmen om anderen kans op genezing te geven.

€ 2695,-
31 mei 2019

sommigen de strijd moesten staken, anderen net begonnen zijn en weer anderen nog moeten beginnen. Ik ga voor genezing!

€ 2170,-

mijn vader afgelopen november zijn broer is verloren. Met de kerst draaide we een cd die oom kees voor hem gemaakt had. De pijn en verdriet die het meebracht maakte het dat ik niet meer stil wil zitten, maar verandering in beweging wil zetten.

€ 1775,-
31 mei 2019

Me vader is 7 november 2018 overleden aan een hersentumor, ter nagedachtenis aan hem wil ik graag deze berg op lopen !! en ook voor meer onderzoek voor betere behandelingen en genezing voor anderen.

€ 1525,-
31 mei 2019

mijn schoonvader 7 november 2018 is overleden aan een hersentumor en mijn broer afgelopen jaar de zelfde diagnose kreeg. door mee te doen aan deze tocht hopen wij genoeg geld op te halen voor onderzoek zodat genezing mogelijk is! help jij mee?

€ 1500,-
31 mei 2019

Zodat mensen met een hersentumor kans op genezing krijgen

€ 100,-


Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !