Goos Zingel
OFFLINE
€ 125,-
741
€ 600,-

Mijn actie


Ik doe mee omdat:
Ik vind dat er nog te veel mensen aan deze sluipende ziekte komen te overlijden. En wij er nog te weinig van weten om deze ziekte een halt toe te roepen.


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van BergenTocht.nl.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Mijn info

Goos
Zingel
25 km steppen/fietsen
Stepteam IJsselstein
IJsselstein

Activiteit

Zaterdag 21 april 2018 Ga ik voor de stichting [Stop Hersentumoren] ' T Monster van Brabant'' 230 km steppen.
Goos Zingel updated their profile picture
Goos Zingel

Donaties

Datum Naamsvermelding

Mijn team

Team: Stepteam IJsselstein

Stepteam IJsselstein
Klik hier voor onze teampagina.

Teamlid
Opgehaal aan donaties
25kmLopen

Ik vind dat er nog te veel mensen aan deze sluipende ziekte komen te overlijden. En wij er nog te weinig van weten om deze ziekte een halt toe te roepen.

€ 125,-
Wim
25kmLopen

Ik doe mee omdat er meer mensen deze enorme rotziekte hebben en er nog steeds niet genoeg geld is om dit probleem aan te pakken.

€ 40,-

Ik vind het heel belangrijk om deze ziekte de wereld uit te krijgen.

€ 25,-


Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !