Edwin van Miltenburg
OFFLINE
€ 185,-
717
€ 8.028,-

Mijn actie


Ik doe mee omdat:
ik onderzoek naar verbetering van zorg en nazorg mede mogelijk wil maken. Omdat ik hoop en wens dat niemand anders ooit voelt wat het is om mee te moeten maken wat wij ondervonden ... "ik stond er bij en keek ernaar".


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van BergenTocht.nl.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Mijn info

Edwin
van Miltenburg
25 km steppen/fietsen
UNIEKCees
Soest

Activiteit

Edwin van Miltenburg updated their profile picture
Edwin van Miltenburg

Donaties

Datum Naamsvermelding

Mijn team

Team: UNIEKCees

UNIEKCees
Klik hier voor onze teampagina.

Teamlid
Opgehaal aan donaties

ik iets wil bijdragen aan de onderzoek van de vreselijk ziekte die mijn man niet kon overwinnen.

€ 1650,-

mijn lieve vader in 10 weken overleed aan GBM graad 4. Hij kreeg geen kans... Er moet meer onderzoek komen, om levens te redden en (gezins-)leed te besparen zei hij. Voor én door mijn vader loop ik mee, om hopelijk anderen wel een kans te geven!

€ 540,-
25kmLopen

Ik weet wat voor impact deze ziekte op iemands leven heeft. Mijn allerliefste man had geen kans om deze ziekte te overwinnen. Met deze actie hoop ik verder onderzoek mogelijk te maken, waardoor andere mensen wel een kans kunnen krijgen.

€ 295,-

Wij fietsen voor onze Portugal fietsvriend!

€ 235,-
25kmLopen

ik onderzoek naar verbetering van zorg en nazorg mede mogelijk wil maken. Omdat ik hoop en wens dat niemand anders ooit voelt wat het is om mee te moeten maken wat wij ondervonden ... "ik stond er bij en keek ernaar".

€ 185,-

mijn lieve opa is overleden door een hersentumor. ik mis hem heeeeeel erg!!! het was en is nog steeds mijn lieve,grappige,leuke opa spruitje.nu is opa een mooie ster in de hemel. ik wens dat anderen niemand verliezen aan een hersentumor.

€ 125,-
10km

Ik mijn lieve vader na een heftige periode van 10 weken ben kwijtgeraakt aan deze oneerlijke ziekte. Ik hoop dat er meer onderzoek komt zodat deze vreselijke ziekte gestopt kan worden.

€ 90,-

mijn opa overleden is aan een hersentumor. Ik mis het fietsen en ijsjes eten met hem. Ik ga geld inzamelen op school voor onderzoek.

€ 90,-

ik heb gezien wat een impact deze vreselijke ziekte heeft gehad in het gezin van mijn lieve vriendin Danielle.

€ 75,-

de opa van mijn vriend eraan is overleden en ik vond dat schokkend dus loop ik mee zodat minder mensen eraan overlijden.

€ 55,-


Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !