Hieronder de lijst van deelnembers op alfabetische volgorde van de voornaam.

3bergenTocht.nl heeft 9 geregistreerde gebruikers
Freerk Leijstra
Teamnaam Fri(e)sse moed
Team totaal € 385,-

Ik doe mee omdat: mijn vrouw elke dag strijd moet leveren, om met deze vreselijk hersentumoren om te gaan. Haar leven is niet meer zoals het was, ook ik als partner ondervind hier dagelijks de gevolgen van. Het word tijd dat er verandering komt.
John van Velzen
Teamnaam Team Marja
Team totaal € 115,-

Ik doe mee omdat: mijn vrouw dit jaar te horen heeft gekregen dat ze een hersentumor heeft en ongeneeslijk ziek is. Hoe meer we ons als gezin er in verdiepen, hoe duidelijker het wordt dat er nog veel geld nodig is voor onderzoek.
Klaske Hofstee
Teamnaam SamenSterk
Team totaal € 630,-

Ik doe mee omdat: ik weet dat er ieder jaar tientallen hersentumoronderzoeken niet worden gefinancierd door gebrek aan donaties. Dat moet veranderen, ieder onderzoek helpt om versneld een betere behandeling te krijgen en hogere genezingspercentages. Help jij mij mee?
Marja van Velzen
Teamnaam Team Marja
Team totaal € 115,-

Ik doe mee omdat: ik dit jaar te horen heb gekregen dat ik een hersentumor heb en ongeneeslijk ziek ben. Heel moeilijk om te horen, maar gelijk een nieuwe missie geboren; geld ophalen voor hersentumor onderzoek.
Myrthe Faaij
Teamnaam SamenSterk
Team totaal € 630,-

Ik doe mee omdat: er veel meer onderzoek moet komen naar 1 van de dodelijkste ziekten die er bestaat. Iedere dag sterven in NL 12 mensen door een hersentumor. Dat moet STOPPEN! Help je mij mee?
Nico Faaij
Teamnaam SamenSterk
Team totaal € 630,-

Ik doe mee omdat: ik zelf bij mijn diagnose 0% genezingskans heb gekregen voor mijn kwaadaardige hersentumor. Ik ben er nog door geluk. Met de 3Bergentocht wil ik geluk omzetten in echte genezingskansen.
Noa Faaij
Teamnaam SamenSterk
Team totaal € 630,-

Ik doe mee omdat: omdat mijn vader ongeneeslijke hersentumoren heeft en ik wil zorgen dat er een betere toekomst komt voor deze patientengroep
Viola Riegman

Ik doe mee omdat: Er heel veel geld nodig is, hoop zo mijn steentje bij te dragen.
Will Smeets-Beurskens

Ik doe mee omdat: ...er geld nodig is om meer onderzoek te doen.
Want,
iedereen verdiend toch een morgen!


Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !