€ 2.840,-
1552
€ 3.655,-
Wendy Reijman
OFFLINE
STEUN MIJ
Wendy
Reijman

Mijn actie


Ik doe mee omdat:
dit het enige is wat ik kan doen... Sinds de diagnose van mijn moeder (GBM4) op 03-11-2016 is zij net zoals zoveel andere lotgenoten bezig met de loodzware strijd tegen deze vreselijke ziekte waar tot op heden helaas geen genezing voor mogelijk is!De Bergentocht zet zich specifiek in voor hersenkanker. Nooit gedacht hier in mijn directe omgeving mee geconfronteerd te worden. Pas toen dit het geval was kwam ik erachter dat er alleen in het MCH alleen al 20 mensen per week geopereerd worden aan een hersentumor waarvan de prognose helaas bijzonder slecht is. Meer geld voor onderzoek is dus hard nodig!!! De impact van een ziekte waarvoor geen genezing mogelijk is, is enorm. In een periode waarin machteloosheid m.b.t. de ziekte van mijn moeder en het verloop hiervan bijzonder groot is, voelt het enorm goed om op deze manier toch iets te kunnen doen. Ik heb mijzelf dan ook tot doel gesteld om zoveel mogelijk geld voor de stichting STOPhersentumoren bij elkaar te lopen. Dit alles natuurlijk samen met mijn steun en toeverlaat, Stephen Rademaker.

Dus allen; geef gul en help mij onze doelstelling te verwezelijken!

 

 

 

 

 

 

 

Het donatieconcept van de Bergentocht is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Mijn info

Wendy
Reijman
25 km wandelen/lopen
Eureka
Zoetermeer

BlogDeze gebruiker heeft nog geen blog geschreven.

Donaties

Datum Naamsvermelding

Mijn team

Team: Eureka

Eureka
Klik hier voor onze teampagina.

Teamlid
Opgehaal aan donaties
25kmStep/Fiets

dit het enige is wat ik kan doen... Sinds de diagnose van mijn moeder (GBM4) op 03-11-2016 is zij net zoals zoveel andere lotgenoten bezig met de loodzware strijd tegen deze vreselijke ziekte waar tot op heden helaas geen genezing voor mogelijk is!

€ 2840,-
25kmStep/Fiets

ik op deze manier mijn schoonmoeder wil steunen in haar strijd tegen deze vreselijke ziekte. Omdat er nog steeds geen genezing mogelijk is, is er veel geld nodig voor onderzoek, hopelijk kan ik samen met mijn vriendin een grote bijdrage leveren!

€ 740,-


Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !